U Podgorici pronađeni marihuana i heroin

0

Sprovodeći planske aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje droga podgorička policija je izvršila pretrese stanova E.S. (44)  i I.P. (35)  za koje se sumnja da se bave prodajom narkotika.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, prilikom pretresa E.S. (44) pronađeno je  26 komada raznih tableta koje se nalaze na listi opijata i četiri komada municije.

Pregledom  I.P. (35) za koga se sumnja da se bavi tzv. uličnom prodajom opojnih droga, pronađeno je pakovanje od šest grama marihuane, a kasnijim pretresom stana koje on koristi pronađena su dva pakovanja marihuane težine 50 grama, zatim pištolj marke CZ M57 i četiri komada municije.

Pištolj i municija su poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

I.P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo  neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Podgorička policija je pretresla B.B. (47) od kojeg su oduzeta dva pakovanja heroina ukupne težine oko pet grama.

“Protiv B.B. podnijet je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Pored toga službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su 17. i 18. februara podnijeli četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka protiv četiri osobe zbog posjedovanja manjih količina droge”, dodaju iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.