U Podgorici: Oduzet pištolj, priveden Željko Pejović

0

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su danas slobode bezbjednosno interesantno lice Željka Pejovića (45), nakon što su rezultati vještačenja potvrdili sumnju policije da je odbačeni pištolj sa devet metaka i jednim metkom u cijevi, koji su policijski službenici pronašli i izuzeli prije dvadeset dana u blizini mjesta na kojem su kontrolisali ovo lice, bio u posjedu ovog lica.

Naime, službenici CB Podgoria su 11.05.2019. godine, prilikom izvođenja akcije pojačane aktivnosti kontrole bezbjedonosno interesantnih lica na području Podgorice, sa akcentom na kontrolu vozila kojim upravljaju i ugostiteljskih objekata u kojima se okupljaju ova lica, u ulici Žrtava fašizma u Podgorici krenuli da izvrše kontrolu Ž.P, koji se dao u bjekstvo kada je ugledao policijske službenike. Nakon brze intervencije, policijski službenici CB Podgorica sustigli su Ž.P.

Pregledom ovog lica nisu pronađeni nedozvoljene stvari i predmeti. Međutim, pretragom šireg lica mjesta u pravcu u kojem se udaljio Ž.P. policijski službenici ubrzo su pronašli odbačeni pištolj marke „Pietro Berreta“ cal. 9mm, sa devet metaka u okviru i jednim metkom u cijevi, za koji se posumnjalo da ga je odbacio Ž.P.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.