U Podgorici: Maloljetnici ukrali auto

1

Podgorička policija rasvijetlila je osam krađa i procesuirala osmoro osumnjičenih.

Iz Uprave policije je saopšteno da su maloljetni E.B. (16) i T.G. (15), oba iz Podgorice, osumnjičeni za oduzimanje motornog vozila na štetu jednog lica.

“Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili na način što su sa parking prostora otuđili vozilo tako što su kamenom polomili staklo na vozilu koje su potom stavili u pogon uz pomoć kablova i odvezili se sa lica mjesta. Vozilo je pronađeno dan nakon počinjenog djela i vraćeno vlasniku. Protiv maloljetnog B.L. (16) iz Podgorice policija je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, sa još dva lica, iz taksi vozila čije je usluge koristio sa intrumental table otuđio tablet, nakon čega se sa ovim licima dao u bjekstvo”, saopšteno je iz policije.

E.L. (27) iz Republike Italije, nastanjen u Podgorici, uhapšen je zbog sumnje da je počinio tešku krađu na štetu restorana „Carine“.

“Sumnja se da je E.L, upotrebom podesnog sredstva, provalio u objekat i ušao u unutrašnjost restorana odakle je otuđio monitor računara. Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa slobode je lišen N.M. (29) iz Nikšića. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je upotrebom podesnog sredstva obio vrata na vozilu i iz njegove unutrašnjosti otuđio lične stvari i dokumenta. Zbog sumnje da je počinio tri krivična djela teška krađa u produženom trajanju podgorička policija je lišila slobode D.P. (27) iz Podgorice. On je, kako se sumnja, u tri navrata na štetu tri lica počinio navedena krivična djela, na način što je upotrebom podesnog sredstva lomio brave na vozilima u kojima je vršio premetačine i otuđivao CD uređaje i akumulatore”, dodaje se u saopštenju.

Policija je uhapsila i B.H. (19) iz Podgorice i R.R. (24) iz Republike Italije, nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da su počinili krađu.

“Sumnja se da su ova lica demontirala i otuđila 10 bakarnih cijevi iz ograđenog dijela JU „Crnogorsko narodno pozorište“.”

1 Comment
  1. * komentariše

    “Sumnja se da su ova lica demontirala i otuđila 10 bakarnih cijevi iz ograđenog dijela JU CNP”.
    Jooj greeeotice 🙂 što će đeca

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.