U Podgorici: Hapšenja zbog droge!

0

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su u prethodnom periodu preduzeli pojačane aktivnosti u svim segmanta rada a posebene rezultate ostvarili su na planu suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga i identifikacije lica koja se bave uličnom prodajom, suzbijanju nelegalne prodaje duvanskih proizvoda, kontole bezbjednosno interesantnih lica i pronalasku lica za kojima su raspisane potjernice.

Naime, službenici podgoričke policije su protiv 14 osoba muškog pola starosti od 18 do 33 godine podnijeli prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. Kontolom ovih lica policijski službenici su pronašli i oduzeli ukupno 12 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije nepoznatog sastava i 11 tableta koje se nalaze na spisku opijata.

Na osnovu sprovedenih mjera i radnji i raspoloživih operativnih saznanja identifikovano je deset lica za koja se sumnja da se bave uličnom prodajom narkotika, a kod kojih je prilikom kontrole pronađena određena količina opojne droge, marihuane, heroina i drugih psihoaktivnih supstanci. Oduzeti narkotici su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.