U Plavu: Uhapšen jer je tukao ženu

U Plavu: Uhapšen jer je tukao ženu

Policija u Plavu lišila je slobode lice osumnjičeno za krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici istog dana kada je djelo počinjeno.

Naime, dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Plav je, 16. avgusta 2019. godine oko 12,50 časova, obaviještena od strane zaposlenih Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć u Plavu da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena O.C. (40) iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je sa njom bio D.S. (32) iz Plava, te da je nakon pregleda i pokušaja ukazivanja ljekarske pomoći od strane ljekara D.S. ničim izazvan fizički napao O.C. nanoseći joj povrede u predjelu glave, nakon čega je ona izgubila svijest a D.S. se udaljio sa lica mjesta.

O.C. je tom prilikom transportovana u Urgentni blok Medicinskog centra u Beranama.

Policijski službenici su odmah postupili po prijavu, izašli na lice mjesta i preduzeli sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica iz navedenog događaja.

D.S. je lociran i priveden u službene prostorije OB Plav istog dana oko 13,15 časova.

On je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta, u prostorijama Zavoda Hitne medicinske pomoći u Plavu, fizički napao svoju nevjenčanu suprugu O.C. zadajući joj više udaraca po glavi i tijelu usljed čega je ona izgubila svijest i od posljedica udaraca zadobila teške tjelesne povrede.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *