U Milan nije došao samo trener Zvezde, već legenda tog grada koju je dočekala ćirilica (VIDEO)

0

Navijači Intera nisu zaboravili sve što je Dejan Stanković u dresu nero-azura uradio i osvojio sa slavnim klubom. I zato su riješili da mu se oduže i prirede mu fantastičan doček kada je sa Crvenom zvezdom stigao na revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope sa Milanom, koji je na programu u četvrtak od 21 čas.

Punih devet godina Dejan Stanković je proveo u Interu, osvojio je sve što se osvojiti može, pa zato ne treba da čudi što su navijači kluba sa „Đuzepe Meace“ odlučili da bakljadom i transparentom na ćirilici dočekaju trenera Crvene zvezde, skandirajući njegovo ime.

“Zaustavljen je autobus sa crveno-belom ekspedicijom, a pored su stajali tifozi Intera sa natpisom: “Dobrodošao Dejane, tvoji ljudi te pozdravljaju”, pisalo je na transparentu.

Dejan je bio oduševljen slikom, pa je prilikom izlaska iz autobusa pozdravio „interiste“, koji su mu poklonili navijački duks.

Ubrzo je usledilo i horsko vrijeđanje ljutog rivala Milana s kojim će Zvezda odmjeriti snage u revanšu nokaut faze Lige Evrope posle 2:2 u Beogradu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.