U Malagi ubijen Zijad Nurković: Izrešetan ortak Alana Kožara!

1

Baranin Zijad Nurković (24), koji je označen kao član organizovane barske kriminalne grupe bliske Alanu Kožaru, ubijen je u Malagi.

Nepoznati počinilac mu je prišao i pucao u glavu, pred očima njegove supruge i djeteta. On je davao znake života, ali je dan kasnije preminuo.

Nurković se vodi u policijskim evidencijama kao pripadnik grupe Alana Kožara.

Nakon ubistva tog Baranina, prema policijskim podacima, Kožar se pridružio suprotstavljenom klanu, na čijem je čelu bio pokojni Luka Đurović.

U postupku za ubistvo visokog policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića osuđen je na šest godina i deset mjeseci zatvora, zbog podmetanja eksploziva na gradilište hotela “Splendid”.

Zijad Nurković je hapšen u Podgorici, nakon što je sa Edmondom Mustafom naoružani došli blizu zgrade podgoričkog Višeg suda.

Petnaestak dana kasnije uhapšen je u Baru, zbog napada na sugrađanina, a dva dana nakon toga policija mu je ponovo stavila lisice na ruke zbog ugrožavanja sigurnosti sugrađaninu Almiru Jahoviću. Par dana nakon tog incidenta policija je u njegovom automobilu pronašla fantomku.

1 Comment
  1. Jami komentariše

    Kako padaju ove ljige i kukavice. Kad mafijaju po Budvi u separeu mnogo su opasni. Kad voze dzipove i pljackaju i plaase sirotinju mnogo su jaki. A mlade dame ih gledaju sa ceznjom i zude da se udaju za krimose. A ovamo paf. Metak u glavu pred zenom i djecom! I tra svaki tako da zavrsi gadovi i djubre drustva!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.