U Kotoru: Tri državljanina Albanije uhapšena zbog razbojništva

0

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat, preduzimajući koordinirane aktivnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo teška krađa, počinjena na naročito opasan ili naročito drzak način na štetu J.M. (19), saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je uhapsila tri osobe.

“Naime, službenici OB Kotor i OB Tivat su identifikovali i lišili slobode A.A. (19), A.M. (30) i I.Z. (22), sva lica iz Republike Albanije, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa počinjena na naročito opasan ili naročito drzak način.

Oni su, sumnja se, 1. aprila u mjestu Prčanj, Opština Kotor, zaustavili vozilo pored oštećene J.M. Tom prilikom su dva lica izašla iz vozila i zadala joj više udaraca u predjelu glave i tijela, oborila je na kolovoz i od nje otuđila telefon.

Nakon toga osumnjičeni se udaljavaju vozilom u nepoznatom pravcu i jedan od njih odbacuje otuđeni telefon”, navode u saopštenju.

Policija je 3. aprila pronašla vozilo za koje se sumnja da je korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela a potom i identifikovala i uhapsila osumnjičena lica.

“Oni su privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je nakon saslušanja za ova lica donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu”, dodaju iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.