U Kolašinu: Policajac napao djevojku u noćnom klubu

0

Kolašinka A.S. (29) zadobila je lakše tjelesne povrede kada je u subotu veče, u noćnom klubu “Selekt” u tom gradu, na nju nasrnuo pripadnik Odjeljenja bezbjednosti u Tivtu, I.B.

Policajac u to vrijeme nije bio na dužnosti, a kolašinske kolege protiv njega su podnijele prekršajnu prijavu zbog fizičkog napada.

“Postupajući po prijavi oštećene A.S. (29) iz Kolašina da je u jednom lokalu u Kolašinu fizički napalo jedno muško lice, službenici OB Kolašin su u kratkom roku locirali i u službene prostorije priveli I.B. od kojeg je uzeta izjava na okolnosti događaja. On je, kako se sumnja, oštećenu u dva navrata odgurnuo kojom prilikom je ona pala i zadobila povrede“, saopštili su iz Uprave policije.

O događaju je, kako objašnjavaju, obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu “koji se izjasnio da u radnjama I.B. nema elemenata krivičnog djela, već da se protiv njega podnese prekršajna prijava”.

“Policijski službenici su protiv I.B. podnijeli prekršajnu prijavu u redovnom postupku nadležnom Sudu za prekršaje zbog počinjenog prekršaja iz čl. 10 stava 2 Zakona o javnom redu i miru, (fizički napad).Spisi predmeta će biti dostavljeni Odjeljenju bezbjednosti Tivat radi daljeg postupanja prema policijskom službeniku i utvrđivanja disciplinske odgovornosti”, kažali su u Upravi policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.