budva-izbori-header
budva-izbori

U Herceg Novom uhapšena jedna osobe zbog prodaje droge

0

Policijski službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su, sprovodeći aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, a na osnovu naredbe suda, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.K. (27) iz toga grada.

Pretresom stana u mjestu Bijela pronađena je manja količina amfetamina, dvije vage za precizno mjerenje, kao i puščana i pištoljska municija.

Po nalogu tužioca N.K. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, proaktivnim djelovanjem hercegnovska policija rasvijetlila je tri imovinska delikta – dvije teške krađe u pokušaju i jednu tešku krađu, koja djela su izvršena u 12.,13. i 14. avgusta, u večernjim časovima.

Slobode je lišen R.T. (18) iz Bijelog Polja sa privremenim boravkom u Herceg Novom. On je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva u noći između 12. i 13., kao i u noći između 13. i 14. avgusta pokušao da otuđi novac iz automata koji se nalazi u jednom zabavnom parku.

On je nakon ta dva pokušaja, upotrebom podesnog sredstva polomio zaštitni katanac od kase automata u zabavnom parku, odakle je otuđio novac u ukupnom iznosu od 300 eura.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.