U Herceg Novom se orilo: “Crna Gora i Srbija to je jedna familija”

U Herceg Novom se orilo: “Crna Gora i Srbija to je jedna familija”

Na Kanli kuli u Herceg Novom sinoć je na manifestaciji ” Trg od ćirilice”, u okviru kojeg je održan koncert nastupio Vlado Georiev koji je pjevao “Tamo daleko”, a orilo se i “Crna Gora i Srbija to je jedna familija”. Koncert je bio humanitarnog karaktera a prisustvovali su između ostalih i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić, prvi čovjek Budve Marko Carević i lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Vlado Georgijev je okviru humanitarnog koncerta “Za naše Kosovo i Metohiju”, čiji je jedan od organizatora i Mitropolija crnogorsko primorska, otpjevao pjesmu “Tamo daleko”, a iz prvog reda slušali su ga Mandić i Carević.

FOTO: NOVA

Većina okupljenih pjevala je sa Georievim u glas, a nakon završetka pjesme skandirali su: “Crna Gora i Srbija to je jedna familija”.

Related posts

1 Comment

 1. real

  ovo sad nije skandal i ovo treba da se radi govna cetnicka i turisti raspali mogu da rade sto oce
  zali boze sto vlast interesuje kriminal a ne drzava e ove ne da treba procerat iz crne gore nego ih treba dobro i odrat goveda jedna
  a skandal je sto georgijev nije pjeva u niksic
  dzaba sve srbi bog je veliki pa cete brzo na beogradski pasaluk doc
  vi bi samo tudje a svoje niste umjeli sacuvat kosovo ode brzo ce i vojvodina samo zato sto bog sve vidi bg pasaluk vi je premija

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *