U donjem vešu tražili dokaze za “državni udar”: Po nalogu šefa režima lideri DF-a maltretirani na granici! (VIDEO)

U donjem vešu tražili dokaze za “državni udar”: Po nalogu šefa režima lideri DF-a maltretirani na granici! (VIDEO)

U danu kad je najavljeno formiranje velike pobjednicke koalicije koja će promijeniti Crnu Goru i donijeti bolju i ljepšu budućnost svim građanima, crnogorska policija je po naređenju šefa režima sat vremena vršila pretres Andrije Mandića, Milana Kneževića, njihovih vozača i stranačkih automobila, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“Tokom prelaska granice, procedura koja je u početku bila ista za funkcionere DF kao i za ostale putnike promijenjena je nakon jednog poziva, koji je stigao iz izbornog štaba DPS-a i lidera te kriminalne organizacije.

Nakon rutinske kontrole i kada su im vraćena dokumenta i gotovo poželjen srećan put, došlo je do naglog preokreta, ponovnog zaustavljanja i ponovnog uzimanja dokumenata. A policajci koji su vršili pretres podesili su ponašanje u skladu sa dobijenim instrukcijama, postali nadmeni i bahati, “uredno” zabili nos u svaku šupljinu vozila i detaljno prelistali  svaki djelić prtljaga.

Ovo je još jedan dokaz u kakvoj se panici i paranoji nalazi režim, koji pokušava da u donjem vešu lidera DF-a pronađe mogućnost za montiranje još jednog državnog udara i za obračun sa političkim neistomišljenicima koristi poslugu iz redova policije.

Ono što želimo da poručimo građanima CG je da promjene niko više ne može zaustaviti, da nikoga ne mogu obeshrabriti sila, zloupotreba moći i nitkovluk režima. Narod se ujedinio i želi slobodu, i na tom putu ga niko ne može zaustaviti. Mi i naše kolege smo učinili taj odlučni potez, sabrali smo najbolje što ima ova zemlja i spremni smo da Crnu Goru izvučemo iz višedecenijskog mraka, da od nje napravimo zemlju u kojoj više nikada neće biti zloupotrebe državnih organa, policije, sudstva i tužilaštva”, stoji u saopštenju.

Related posts

9 Comments

 1. Idemooo!!!

  Kakvi su udbaški psi,kako vas nije sramota da maltretirate ljude po crnoj gori,ološi milovi! Veljovići prvi ces imati cast da uhapsiš svog šefa,zapamti dobro!

  87
  5
  Reply
 2. Baja_California

  Ne bi me cudilo da ni na ove izbore ka na prosle se pokusa prevara…dan-dva prije izbora bice na rezimske medije da su se umijesali Rusi i Srpske sluzbe, samo ne znaju da im je sad dzaba…Zapeo gospodar da se odrze izbori u ovim korona uslovima misleci da ce izlaznost biti najmanja sto njemu misli da odgovara…E necemo dat da bude tako dragi saborci nego cemo izac najvise do sad i srusiti ga za sva vremena…Ne moze on vise nikuc !

  78
  Reply
 3. Будва данас

  ИНАТРУКЦИЈА ЗА КЕРОВЕ У УНИФОРМИ:

  ДОК БРИТВА НЕ КАЖЕ “АПОРТ ” ДРЖАТИ ЗУБИМА ЧВРСТО!!!

  *КАО ПРИМЕР СЛУЖИ ВЕСЕЛИН ВЕЉОВИЋ КОЈИ ЛАЈЕ,РЕЖИ,ГРИЗЕ И ГЛОЂЕ КОСТИ ПО НАРЕЂЕЊУ НЕПОМЕНИКА ИЗ РАСТОКА И НАРАВНО ГОСПОДИНА РАДИЈАТОРА,СВОГ КОМШИЈЕ И МЕНТОРА…

  19
  Reply
 4. Kontra revolucija

  Koji sljam od policajaca, da oni uopste jos slusaju propale politicke fukare !.
  Pa ako je Djukanovic u panici nije valjda i policija !.
  Nesposobni i neprofesionalni policajci !.
  Nek traze lopove po trznoj pijaci, za nista drugo nisu !!!.

  19
  Reply
 5. Kuci ponos Srpstva

  I sorosevci,zbirovi,lajavci, gradzani, pretresase li vas kad? Il privedose. Znaju oni ko Im je politicka prijetnja. Pametno,sad, u histeriji su,jer vepar kad osjeti kraj kljove naostri, ne bira. Samo je jedna opozicija,danss proglasena koalicija koja ce ponijet preko 30% I ako gradzani neizdaju,a ne bi im preporucio, ,knap 50% je realna pobjeda. Sad il nikad . Il Pravoslavlje il erdogan-state.

  19
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *