U Baru uhapšena Danijela Kisić Petrović (65): Baba spremala likvidaciju

0

Barska policija spriječila je likvidaciju koja je planirana u tom gradu i uhapsila Danijelu Kisić Petrović (65) pretresom čije kuće je pronađen arsenal oružja. Sumnja se da je osumnjičena u dužem vremenskom periodu bila u svađi sa jednim sugrađaninom, što bi mogao biti motiv napada. U pitanju je, kako saznajemo, imovinsko-pravni spor.
Kako TV Vijesti javlja, policija ima operativna saznanja ko je trebao da bude meta, ali u cilju dalje istrage za sada neće objaviti taj podatak.
Sagovornik iz policije objašnjava da su postupajući po operativnom podatku da se sprema likvidacija u Baru pripadnici barske policije pribavili naredbu za pretres stana i drugih prostorija koje koriste Kisić Petrović i njen sin Kristofor Petrović (30).
Pretresom prve lokacije u barskom naselju Mirovica policija je pronašla i oduzela hekler sa dva okvira punim municije, škorpion sa tri okvira puna municije, revolver pištolj nn marke sa sedam komada municije u njemu, fantomku, lisice, gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata i jedan štambilj za koje se sumnja da su falsififikovani kao i preko 2.000 komada razne pištoljske municije.
Pretresi na još jednoj lokaciji su u toku.
Takođe se sumnja da Kisić-Petrović stoji iza dva paljenja vozila u Baru kao i postavljanje eksploziva na kucu jednog Baranina.
Žalili se na sudiju Lekića
Prije dvije godine podnijeli su inicijativi Danijela Kisić Petrović i Kristofor Petrović, protiv sudije Zorana Lekića Lekić jer ih je navodno teško uvrijedio i omalovažavajuće se odnosio i ponašao prema njima zaključujući da je isti psihički opterećen. Ukazuju da im ne dozvoljava da podnose pismena, te da njihove podneske svojevoljno ocjenjuje kažnjavajući ih sa 500€, uprkos tome što sadrže istinito činjenično stanje u vezi predmeta i sudijinog postupanja, prilažući snimak sudjenja na CD-u, kao dokaza njihovih navoda. Etički odbor je odbio tu njihovu prijavu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.