U Baru: Maloljetnik pretukao maloljetnika

0

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je jedan maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv L.M. (16) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Naime, policijski službenici su postupili po prijavi zaposlenih u Zavodu za HMP Bar, 19. marta 2019. godine, da je na ukazivanje medicinske pomoći sa povredama glave u njihove prostorije dovedeno maloljetno lice staro 15 godina. Maloljetnik je saopštio policijskim službenicima da je povrede zadobio prilikom pada niz stepenice ispred Doma učenika gdje je smješten.

Kriminalističkom obradom barska policija je došla do saznanja da ovoj maloljetnik nije povredu zadobio na način na koji je naveo već da je navedenog dana ispred Doma učenika došlo do tuče između ovog lica i L.M, kojom prilikom je L.M. ovom maloljetniku nanio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture jagodične kosti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.