Tunel Klisura veliko olakšanje građanima nekoliko sjevernih opština

0

Tunel Klisura koji je prije nekoliko dana probno pušten u saobraćaj veliko je olakšanje građanima nekoliko sjevernih opština. No, saobraćajnica koja ih dočeka kada izađu iz tunela i zapute se ka Kolašinu nije u dobrom stanju. U gradu se stvaraju gužve jer još nije postavljena saobraćajna signalizacija koja vozače upućuje na auto-put, navodi se u prilogu TVCG.

Samo nekoliko dana od probnog puštanja u saobraćaju tunelom Klisura već su primjetne gužve. Tunel koji spaja nekoliko sjevernih opština sa Kolašinom i autoputem veliko je olakšanje vozačima.

“Ovde se uključuješ odmah na autoput, mnogo znači, ja sam od Rožaja do Podgorice za sat vremena. Mnogo je brže i bezbjednije. Znači puno za nas, narod od sjevera”, kažu građani.

No kada sa nove ceste iz tunela vozilom stignete do pristupnog puta ka našim najboljim skijalištima, dočekaće vas razočarenje. Upravo tim putem prije nekoliko dana stigla je i delegacija vlade koja je otvorila tunel. Tada je premijer obećao da će zatečeno stanje uskoro mijenjati.

“Pristupni putevi lokalni nijesu na zavidnom nivou, međutim radićemo na tome u budućim mjesecima. Sljedeći fokus Vlade će biti upravo na tom putu i Vlada, Uprava i svi smo fokusirani da rješavamo te konkretne probleme naših građana”, kazao je Spajić.

Nešto dalje ka Kolašinu put je bolji, ali vozači ne znaju kuda do autoputa pa se najčešće opredijele da nastave pravo. Ta cesta ih vodi u centar grada gdje se stvaraju velike gužve.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.