Tumbaković: Nemamo luksuz da gubimo bodove

0

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković kazao je da je spisak fudbalera za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. i ovog puta, sačinjen od igrača koji su “aktuelni” od kada je on na mjestu selektora reprezentacije.

Tumbaković je danas objavio spisak igrača za mečeve kvalifikacija protiv selekcija Kosova i Češke.

“U odnosu na martovsko okupljanje imamo tri promjene, pa su sa nama Savićević, Hakšabanović i Lagator, momci sa čijim smo kvalitetima upoznati. Igrama i konstantnošću u posljednjih par mjeseci zaslužili su poziv i računamo na njih za ove dvije utakmice”, istakao je Tumbaković.

Iskusni stručnjak ističe da našu selekciju u junskom terminu očekuju dvije veoma teške utakmice.

“Sve utakmice koje dolaze imaju neke svoje ciljeve. Tako je bilo i prethodnog puta, i tim okupljanjem bi bili zadovoljniji, da smo u Bugarskoj upisali pobjedu. Ipak, to se nije desilo i više nemamo luksuz da gubimo bodove. U junu nas očekuju dvije veoma važne utakmice, prvo protiv Kosova kod kuće a zatim u gostima sa Češkom. Trudićemo se, da uz sve kadrovske probleme koje imamo, pripremimo selekciju što bolje i da oni koji budu najspremniji odgovore zahtjevima utakmica koje nas očekuju”, rekao je selektor “sokola”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.