Tuča u Urbanu: Sina Duška Markovića tukla ekipa iz “Granda”

0

Sin premijera Crne Gore Duška Markovića bio je akter tuče u lokalu “Urban”, u Podgorici, 15. aprila, nakon završetka predsjedničkih izbora. Prema našim saznanjima Nikolu Markovića, premijerovog sina, napalo je obezbjeđenje grupe okupljene oko nekadašnjeg lokala “Grand”. Čitav slučaj je zataškan, a policija nije napravila ni službenu zabilješku.
Tuča je, prema kazivanju očevidaca, trajala najmanje 15 minuta, a u nju se uključilo i premijerovo obezbjeđenje.
Javna je tajna da godinama unazad ekipa oko “Granda” nije u dobrim odnosima sa “mojkovačkim klanom”, koga predvodi Duško Marković.
– Mlađi Marković je bio sa društvom u lokalu “Urban”, po završetku predsjedničkih izbora. Došlo je do koškanja, pale su i teške riječi, sa momcima koji slove za obezbjeđenje ekipe iz “Granda”. Premijerov sin je zatim pozvao svog oca i obavijestio ga o tome šta se dešava u lokalu, a zatim su pristigli članovi njegovog obezbjeđenja. Tada je došlo do fizičkog kontakta, a zatim i tuče, između dvije grupacije, kaže naš sagovornik.
Za ekipu iz “Granda” se vezuju nekadašnji funkcioneri ANB-a Zoran Lazović i Duško Golubović, koji nisu u dobrim odnosima sa ekipom Duška Markovića.
U tuči, kako saznajemo, niko nije ozbiljnije povrijeđen, a policija je sve ovo zataškala, kako se ne bi pričalo o tome.
Sin Duška Markovića je i u junu prošle godine, u Budvi, bio akter tuče, u lokalu “Trokadero”. Grupa mladića, među kojima je bio i Nikola Marković, kao i fudbalski reprezentativac Stefan Savić, potukla se, u pomenutom lokalu, sa drugom grupom mladića, među kojima je bio i sin vlasnika firme “Fab lajv”, sa kojom se pomenuti fudbaler sudi. Tokom tuče, između dvije grupe mladića, korištene su čaše i boce, i prava je sreća da neko nije teže povrijeđen. Policija je o svemu obaviještena, ali je čitav slučaj ubrzo zataškan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.