Tuča u spuškom zatvoru: Vladimir Ulama za vrijeme posjete pretukao zatvorenika pred ženom i majkom!

0

Zatvorenik Vladimir Ulama, kome se sudi zbog ubistva Nemanje Medina, pretukao je danas jednog zatvorenika za vrijeme posjete u spouškom zatvoru, saznaje Borba. Kako sazanjemo, tuča se dogodila dok su zatvoreniku, koga je pretukao Ulama, u posjeti bili žena i majka. Ulama i taj zatvorenik odavno nijesu u dobrim odnosima i bilo je naređeno da u vrijeme posjete ne mogu obojica biti u istoj sali. Međutim, očigledno usled propusta obezbjeđenja, Ulama i on su se danas našli u istoj prostoriji i dogodio se fizički obračun.

Kako nam je potvrđeno u spuškom zatvoru, Ulama je kolegu iz zatvora pretukao pred ženom i majkom koje su mu bile došle u posjetu. Zatvorenik je dobio više povreda po tijelu, ali one nijesu ozbiljnije prirode. O svemu je obaviješteno tužilaštvo koje će se naknadno izjasniti o krivičnom djelu.
“Zatvorenik je sjedio i pričao sa majkom i ženom, kada je Ulama ušao u prostoriju. Ulama mu je prišao s leđa i počeo da ga udara i sve to je trajalo minut, dva. Zatvorenik je uspio da se okrene i da odgurne Ulamu, a komandir je tek tad reagovao, kazao je naš izvor.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.