Trinkijerijev Partizan ima šmeka: Crno beli oborili i Tofaš!

Trinkijerijev Partizan ima šmeka: Crno beli oborili i Tofaš!

Partizan može bolje, ali Partizan ne gubi. Opet je poput “dizelaša” krenuo malo sporije, ušao u minus od 12 poena, nije bilo Rašona Tomasa, atmosfera u Areni je takođe malo uticala na sve, ali opet je Partizan meč završio sa uzdignutim rukama! Ovaj Partizan ima herca i to ga je odvelo do pobjede od – 93:80.

Uvijek ima neko da povuče, a večeras je bilo više kandidata. Posebno u drugom poluvremenu.

Zagorac, Jaramaz, Gordić, Veličković, Volden sa onom trojkom… Mijenjale su se vođe na parketu, pa je i izuzetno precizni Tofaš na kraju morao da položi oružje pred oko 9.000 navijača u Areni. A jako dobro se borio. Briljirao je pomenuti Zagorac sa 26 poena i odličnom igrom u drugom poluvremenu, dobrim šutem s distance uspio da sačuva svoj tim i prelomi žilavi Tofaš.

Jako teška utakmica po Partizan. U poslednju dionicu se ušlo s rezultatom 66:66, Tofaš je otišao i na četiri poena prednosti, ali je onda Rade Zagorac uključio turbo-brzinu i tako postao meč-viner. Volden trojkom, te Parahovski i Veličković zakucavanjima su samo najavili konačan ishod.

Moglo je da ode na obe strane, ali se na kraju sve dobro završilo po Trinkijerijev tim koji je sada na skoru 2-0 u Evrokupu i bez poraza u sezoni.

PARTIZAN – TOFAŠ 93:80 (15:27, 30:22, 21:17, 27:14)

Dvorana: Štark arena.
Gledalaca: 9.000.
Sudije: Danijel Erezuelo, Jakub Zamojski, Gitis Vilius.

PARTIZAN: Volden 12, Zagorac 26, Pejdž, Gordić 12, Parahouski 6, Jaramaz 8, Miletić, Veličković 15, Birčević 3, Janković 2, Pejners 3, Mozli 6.

TOFAŠ: Mustafa, Durmaz 5, Aksu, Ugurlu 7, Ermiš 2, Tuna, Vajt 16, Satir, Filip 16, Lodžeski 14, Vilijams 18, Jašar 2.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *