Trenutak istine na Teatru snova

Trenutak istine na Teatru snova

Tri decenije. Nekako je sve pred 203. izdanje najvećeg meča na Ostrvu podređeno tom vremenskom razdoblju. Mančester Junajted će u danas u 17.30 h da dočeka Liverpul, najmrskijeg rivala, posle najlošijeg starta u prvenstvu u poslednjih 30 godina, upravo onoliko koliko četa iz grada Bitlsa čeka da podigne toliko dugo željeni pehar Premijer lige.

Do tog jubileja i potencijalnog uspjega Redsima nedostaje još nešto više od sedam mjeseci, a kako su puleni Jirgena Klopa krenuli ka cilju najbolje ilustruje maksimalan učinak u dosadašnjih osam rundi.

Reprezentativna pauza, čini se, nije mogla da dođe u boljem trenutku za Mančester Junajted. Velikan sa Old Traforda nalazi se na pragu zone ispadanja sa samo dva boda iznad „otpisanih”, crvena lampica odavno treperi, baš kao i strpljenje pristalica trofejnog kluba naviklih na pobede.

Zbog svega što se dešava u redovima Crvenih đavola na tapetu se, logično, našao trener Ole Gunar Solskjer. Legendarni golgeter Đavola meta je kritičara koji po hitnom postupku žele njegovu smjenu, a kao glavna zamjerka na igru tima ističe se upravo Junajtedova slabost u napadu.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *