Traže pomoć građana: Vanja Đurišić ponovo uhapšen

0

Podgoričanin Vanja Đurišić sinoć se ponovo našao u pritvoru nakon što je u Upravu policije došao da prijavi komunalnog inspektora koji ga je, kako je medijima saopštila njegova supruga, odgurnuo nakon čega je Đurišić pao.
“Vjerovalii ili ne, nakon ljekarskog pregleda u Urgentnom centru, zbog ozleda zadobijenih prilikom pada, nastalog kada ga je komunalni inspektor Nišavić odgurnuo, Vanja je pošao u Upravu policije da prijavi pomenutu osobu. Osoba koja je došla bez naloga, nije se predstavila kao ni ostala dvojica. Bili su obučeni u civilnu garderobu.
Nakon podnošenja prijave, Vanji je, iz komunalne inspekcije, saopšteno da su njega prijavili i da su Vuk i on pozvani da u svojstvu građanina daju izjavu. Ispitivanje je trajalo do 2 ujutro, kada je tužilac odredio zadržavanje, kaže se u saopštenju Danijele Đurišić.
Vanja i Vuk na pravdi Boga ponovo u pritvoru.
“Džabe su Vanji bili i video zapisi i navođenje mnogobrojnih prolaznika kao i komsija za svjedoke, tužilac je izjavio da to njemu nisu dokazi i da je zadržavanje neophodno. Ovo je nevjerovatno! Mi nastavljamo svoju borbu i očekujemo nova hapšenja. Pozivam sve slobodne građane da danas dođu u Jerevansku ulicu i da podrže našu porodicu. Ogroman pritisak i teror u svakom smislu trpimo. Neophodna nam je pomoć i podrška, kaže ona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.