Tragedija u Nikšiću: Policajac ubio majku, pa presudio sebi!

5

Nikšićanin Rajan Striković ubio je majku, a zatim je presudio sebi.

“Centru bezbjednosti Nikšić je danas oko 16,15 časova prijavljeno da se iza porodične kuće nalaze beživotno tijelo R.S, inače policijskog službenika Sektora granične policije, i tijelo njegove majke S.S.

Policijske mjere i radnje koje su do sada preduzete ukazuju na sumnju da je R.S. upotrebom pištolja lišio života majku S.S. a zatim upotrebom pištolja izvršio samoubistvo.

Policija je obezbijedila lice mjesta. Na licu mjesta pronađen je pištolj koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvšenja ubistva i samoubistva.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Izviđajne mjere i radnje su u toku, kao i utvrđivanje svih činjenica u ovom događaju”, saopšteno je iz policije.

5 Comments
 1. milica22 komentariše

  Ovaj psihopata mogao je nervno da popusti na ulici. Da upuca slucajnog prolaznika ili kasirku ili konobara? Ko nosi uniformu i ko ima pristup oruzju u Crnoj Gori? U normalnoj drzavi ministar bi odmah podnio ostavku!

  1. iva komentariše

   Nijedan lovac nije normalan.

 2. Strikovic Seka komentariše

  Sram Vas bilo.Dirate u tudju muku.Dovatite se telefona pa mlatite.Rajan je bio ponos i covjek cije ime takva bagra ne moze da uzme usta.

  Stidite se,bitange jedne.Vi nekome da nesto objasnite.Vi ste psihopate i za posmatranje.

 3. Seka Strikovic komentariše

  Sram Vas bilo.Dirate u tudju muku.Dovatite se telefona pa ne znate sta mlatite.
  Vi ste za posmatranje.

 4. Seka Strikovic komentariše

  Sram te bilo.Sudis o nekome koga ne poznavas.Dodjete do telefona pa mlatite.Dirate u tudju mukVi ste maloumne koje ovo pisete.Kvocke jedne.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.