Tragedija na Obzovici: Sletio autobus sa puta, najmanje dvije osobe poginule

0

Autobus autoprevoznika „Papović“ sletio je sa puta nešto posle 12 časova u mjestu Obzovica između Budve i Cetinja.

U udesu su stradale najmanje dvije osobe, dok je više njih povrijeđeno.

U toku je izvlačenje povrijeđenih iz vozila koje je prevozilo putnike na relaciji Nikšić – Budva. Prvi policijski podaci ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika.

„Na magistralnom putu Cetinje – Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do slijetanja autobusa ‘Papović’ sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije“, objavila je Uprava policije na mreži Iks.

Na licu mjesta kipe Hitne pomoći, vatrogasna jedinice i sve raspoložive policijske snage, dok su u pripravnosti za prijem povrijeđenih ekipe hitne pomoći, ljekari i medicinsko osoblje Kliničkog centra i cetinjske bolnice.

Saobraćaj se odvija trećom trakom kako ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica.

Takođe, policija je u Donjoj Gorici zatvorila saobraćaj iz pravca Podgorice i samo se ka Cetinju propuštaju ekipe Hitne pomoći, spasilački timovi i medijski izvještači.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.