Tomić: DPS i Simović 14. marta idu u prošlost

7

Svakako 14. mart je blizu, sloboda za Nikšić je blizu, bolja budućnost Nikšića je blizu, a poraz DPS je neminovan, poručio je član medijskog tima koalicije Za budućnost Nikšića funkcioner NSD i DF Spasoje Tomić.

“Duboko smo svjesni da se od DPS-a uvijek može očekivati neočekivano, tako je i ovog puta. Vršilac dužnosti gradonačelnika Nikšića Milutin Simović usudio se da priča o penzionerima. Milutin kao i svaki loš političar pokušava da podiđe penzionerima demagoškom pričom, zaboravljajući da 90 odsto njih jedva preživljava zahvaljujući upravo partiji koju on predstavlja”, navodi Tomić.

Politika DPS-a, kako ističe, zaslužna je samo u tome da penzionera u budućnosti skoro da neće ni biti, jer su građani zbog dugogodišnje nezaposlenosti fizički u nemogućnosti da dostignu staž za penziju.

“Ono u šta smo svakako sigurni, u šta smo se uvjerili ovih dana, jeste da će penzioneri svoj glas i svoje povjerenje dati koaliciji Za budućnost Nikšića, daće glas za budućnost svoje djece i svoje unučadi, jer ne bi bilo normalno da daju glas ljudima poput Simovića koji su decenijama ljude ostavljali bez posla i bez perspektive. Simović i družina biće zaustavljeni, biće zaustavljena njihova pljačka i siromašenje građana! Nikšić mora otjerati u prošlost i jednom za svagda završiti sa onima koji su ga uništavali”, uvjerava Tomić.

Prema njegovim riječima,  Milutin Simović i lista koju predstavlja ne zaslužuju ni jedan glas, jer je Simović sa svojom DPS NKT ekipom koristio pandemiju kako bi ljude koji su bili zatvoreni u kućama pokušao da kupuje!

“Pa samim tim se postavlja pitanje da li postoji veći moralni pad od toga da neko koristi nesreću u političke svrhe, za sticanje političkih poena”, naveo je on.

7 Comments
 1. Sibirski komentariše

  Tomić je dobar momak ali ga treba skloniti u stranu a na čelo kampanje dovesti ozbiljne ljude iz PZP ali i drugih partija.

  3
  3
 2. Ogi komentariše

  Odlično, Tomiću.

  4
  3
 3. Momo komentariše

  Dps je prošlost. Bravo ti ga, Spasoje.

  5
  3
 4. Ivi komentariše

  Tomić je prva liga. Zgazite ove prevarante od mini srpskih stranaka.

  4
  3
  1. Sibirski komentariše

   To je jedan običan debil. PZP ima 10 kadrova koji se mogu naći na čelu liste u Nikšiću. A Mandić forsira Tomića, Goranovića i Kovačevića sa kojima se cio Nikšić sprda. Imaćemo manje glasova od Dake i Krivokapićeve liste, da ne govorim o Demokratama, a ko će onda biti kriv?

   5
   3
 5. Kole komentariše

  Tako je, Tomiću.

  3
  3
  1. Bojan komentariše

   Koliko je antipatičan ovaj lik… Pola grada se dprda sa njim, ne znam šta će ovo Mandiću…

   5
   3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.