Titan Dice Day u Nikšiću!

0

Samo u Meridianu, igraj se bacajući kockice! Nekoliko popularnih društvenih igara je spojeno u jednu – tako je nastao Titan Dice!

Ako se do sada nisi upoznao sa ovom sve popularnijom igricom, vrijeme je da u Nikšiću saznaš kako se ona igra. Posjeti Meridian u ulici Nikole Tesle (zgrada Zinika) u subotu  22.12. od 12-18h i čekate višečasovna zabava!

NARAVNO, ČEKAJU I NAGRADE!

Učešće na turniru je besplatno, vaše je samo da dođete i da se zabavite!

Svaki od učesnika turnira dobija nagradu pa se očekuje i veliki broj učesnika 22-og decembra!

 

Nagrade za prva tri mjesta:

 

1.mjesto 30€ uplata na keš račun + poklon majica

2.mjesto 20€ uplata na keš račun + poklon majica

3.mjesto 10€ uplata na keš račun + poklon majica

 

Što se tiče same igre, najlakše ju je objasniti kao kombinaciju jamba i ruleta. Bacaju se dvije kockice, crna i crvena i pogađa se ishod svakog bacanja. Možeš pogoditi zbir sa kockica ili pogađati pojedinačno, koja kockica će pokazati koji broj.

Titan Dice je sve popularniji zbog lakoće igranja, dinamičan je i nudi bezbroj mogućnosti za igrača. Igrica je maksimalno prilagođena igraču i odvija se dovoljno brzo da za deset minuta, koliko će turnir trajati, može da se uđe u seriju!

Kada jednom probaš najzanimljiviju igricu sa bacanjem kockica, stalno ćeš joj se vraćati! Zato je turnir u Podgorici prava prilika da pogodiš šta pokazuju kockice!

Ako si do sada igrao Titan Dice, imaš šanse da budeš najbolji!  Ako nisi, ovo je idealna prilika da naučiš jer svaki učesnik stiže do nagrade!

Pripremi dobitnu strategiju, uvježbaj jamb, uvježbaj rulet, pobijedi na Titan Dice turniru!

 

Video – https://www.youtube.com/watch?v=CtWnr65Bs6s

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.