Terzić: Zvezda nema veze sa odlukom da Stojković i Ivanić ne igraju

0

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je za da klub nije imao uticaj na odluku crnogorskih reprezentativaca Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da odbiju nastup protiv Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Na dan utakmice protiv Kosova, Ljubiša Tumbaković odlučio je da ne vodi Crnu Goru, a istu odluku donijeli su igrači Crvene zvezde, Mirko Ivanić i Filip Stojković.

Fudbaleri Crvene zvezde kao i donedavni selektor Ljubiša Tumbaković, nijesu bili učesnici meča u petak u Podgorici protiv Kosova u kvalifikacijama za EURO.

“Nijesmo se čuli sa njima, njihova je odluka. Generalno, mislim da nije dobro da se miješa sport i politika, ali je situacija oko Kosova specifična. Imali su razgovor sa prijateljima i porodicama. Klub nijesu konsultovani ni kada su izabrali da igraju za Crnu Goru, pa ni sada oko ove odluke”, rekao je Terzić na početku priprema crveno-bijelih, prenosi Žurnal.

Terzić se osvrnuo i na debakl Srbije u Ukrajini (5:0) i istakao da je “orlovima” potrebna podrška svih na putu ka prvenstvu Evrope.

“Narod smo sklon euforiji sa jedne i bacanja u blato u drugoj strani. Sve što se radilo ranije, plasman na Mundijal, pobjede u Ligi nacija, dobar start u Portugaliji, poništeno je i taj poraz je donio negativan stav javnosti i medija. Sigurno da ne prija. Treba dati punu podršku do meča protiv Litvanije, a potom napraviti analizu”, poručio je Zvezdin direktor.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.