Terzić: Sebe vidim u Crvenoj zvezdi i danas i u narednih 10 do 20 godina

1

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, odlikovan je u Banjaluci Zlatnom plaketom Fudbalskog saveza Republike Srpske, a tom prilikom je ELTA televiziji dao i intervju u kojem je govorio o daljim potezima i planovima kluba sa Marakane.

Pojedini mediji su objavili da na kraju sezone Zvezdan Terzić napušta Crvenu zvezdu i ide u Fudbalski savez Srbije.

“Sve medijske spekulacije možemo da doživimo samo kao zlonamjerno pisanje i pokušaj destabilizacije kluba. Sebe vidim u Crvenoj zvezdi i danas i u narednih 10 do 20 godina”.

Nije se Terzić složio sa konstatacijom da je Zvezda pogrešila kod dovođenja pojedinih pojačanja, prije svih Kanjasa, Žandera, Van la Pare i Tomanea.

“Kad sam prije dvije i po godine doveo Vladana Milojevića i Mitra Mrkelu oni su dobili slobodu u izboru pojačanja. Rezultati su tu za taj period, donijeli su titule, dvije Lige šampiona i Ligu Evrope. Skloni smo lakom karakterisanju igrača. Garsija, Kanjas i Tomane su imali veliki udio u pobjedama nad Jang bojsom i Kopenhagenom. Donijeli su nam direktna 22 miliona evra. I Žander je bio na tim utakmicama. Trener Milojević je računao na njih, kod Stankovića se ne uklapaju. Ne znači to da nisu oni dobri igrači. To su igrači koji su imali zavidnu karijeru, pažljivo su skautirani”, kazao je Terzić.

1 Comment
  1. Mr MILANI komentariše

    Siguran sam da Bijelo Polje pati za takvim strategom razvoja. Vrati se i pomozi braci da se iscupaju iz zagrljaja bijede. Jos jedna tvoja pobjeda i Zvezda vise nece postojati! Ti si prvi (u svom filmu) i posljednji Zvezdin predsjednik!! Zivjeli Zeko i Bjeko. Recept je isti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.