Tema su izbori: Vučić u ponedeljak sa predstavnicima političkih stranaka

0

Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se sa predstavnicima političkih stranaka u ponedeljak posle podne, potvrđeno je Tanjugu.
Tema sastanka, kako se očekuje, biće nastavak izbornih radnji i održavanje izbora.

Prethodni sastanak Vučića i predstavnika stranaka koje su najavile učešće na parlamentarnim izborima održan je 17. marta, a tada su se saglasili da se izbori, rapisani 4. marta, prekidaju, da više ne teku nikakve izborne radnje i da više nema nikakvih izbornih blokova.

“Izbori za nas ne postoje dok se borimo sa koronom. Kada se to završi, sešcemo zajedno i dogovoriti datum izbora”, rekao je tada Vučić, nakon razgovora sa predstavnicima izbornih lista.

Među učesnicima sastanka tada su bili predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić, predsednik DS S-a Miloš Jovanović, predsednik Nove stranke Zoran Živković, prvi na listi Ujedinjene demokratske Srbije Marko Đurišić, predsednik SVM-a Ištvan Pastor, predsednik Stranke slobode i pomirenja Muamer Zukorlić, predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i drugi…

Sastanku su tada su prisustvovali i premijerka Ana Brnabić, predsednica Skupštine Maja Gojković i generalni sekretar Predsedništva Nikola Selaković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.