Tadić teško prihvatio eliminaciju: Da sam igrao više mogao bih više da pružim

0

Kapiten fudbalera Srbije Dušan Tadić teško je prihvatio eliminaciju svoje reprezentacije sa Eura, ali i tretman koji je imao kod selektora Dragana Piksija Stojkovića

Protiv Engleske je odigrao 29 minuta, protiv Slovenije je izašao u 82, a u utakmici odluke nastupio je u drugom poluvremenu.

“Protiv Engleske nisam krenuo od početka. Bilo mi je krivo, ali ja sam nebitan. Na poluvremenu se kaže ulazite ti i Ilić, dajem puni gas i onda taman kad sam trebao ući, kaže mi da ulazi samo Ilić, a ja neka odmorim. Ne znam, prirodno je da ćeš se osjetiti povrijeđenim”, pričao je Tadić.

Kaže da nije nikoga htio da uvrijed.

“Tako mislim i mislim da to nije loše. Možda to nekome zvuči arogantno, ali sam samo htio da preuzmem odgovornost na sebe i nekome dam primjer. Nije mi cilj bio ništa drugima da govorim. Drugi su tu da pričaju”, rekao je još jednom šta mu je zasmetalo nakon prve utakmice.

Srbija je Euro završila sa dva boda – nakon poraza od Engleske, odigrala je neriješeno sa Slovenijom i Danskom.

“Kako je ovo teško. Samo sekundu, oprostite mi. Mislim da sam zaslužio bolji tretman i da sam mogao više da pružim ekipi zato što sam timski igrač i želim pomoći timu. Nisam ja bitan u ovoj priči, bitno je što donosiš na terenu”, istakao je-

Za opis svoje situacije iskoristio primjer Luke Modrića.

“Da sam igrao više, mislim da bih mogao više da pružim. Odluka je takva. Gledam u Hrvatskoj Modrića, tri godine je stariji od mene i uglavnom je svaku utakmicu na terenu, nebitno kakva je situacija. Tu sam, igraću koliko treba i koliko mi se kaže”, zaključio je.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.