Svjedok saradnik pokušao novu prevaru: Sinđelić nudio crnogorskoj službi “nove dokaze” ako mu pošalju novac!

3

Svjedok saradnik u montiranoj aferi “državni udar” Saša Sinđelić je prije nekoliko dana, preko posrednika, tražio novi kontakt sa tužilačkim i policijskim organima Crne Gore, jer je zapao u dugove, pa je tražio da mu daju novac, a da zauzvrat iznese “nove dokaze” protiv lidera DF-a, saznaje Borba.

On je tražio da mu se obezbijedi kontakt i dolazak u Crnu Goru, jer se trenutno krije u Srbiji, zbog ljudi koji ga potražuju zbog dugova.

Sinđelić je, kako saznajemo, poručio preko posrednika, da je spreman da predoči nove dokaze protiv lidera DF-a, ako mu se zauzvrat pošalje novac da dođe u Crnu Goru.

Međutim, kako saznajemo, Sinđelićev plan je propao, jer nadležni nijesu željeli da ulaze u nove kombinacije sa njim.

Naš izvor iz vrha bezbjednosne službe nam je potvrdio da je Sunđelić, u nedjelji koja je za nama, tražio kontakt sa njima.

“Operativci su obavili telefonski razgovor sa njim i zaključili da on blefira i da je zapao u dugove i da mu treba izlaz iz te situacije”, kaže naš sagovornik.

Sinđelić je nedavno, javno priznao, gostujući u jednoj tv emisiji, da je lažno optužio ljude u Crnoj Gori za navodni “državni udar” i da je to uradio po nalogu tužilaštva Crne Gore.

Mijenjanje iskaza, kao i najnoviji pokušaj “otkrića” novih dokaza, još jedna je potvrda da se radi o psihički nestabilnoj osobi.

3 Comments
  1. Vukica komentariše

    Nas izvor, vaš izvor…Iz vrha sa dna…radi masta vrlo dobro.

    1. DPS komentariše

      Vukica, Rajko, Komsija, Malo misto… Isti covjek samo mijenja nik. Izgleda te slabo placa ANB

  2. […] Svjedok saradnik pokušao novu prevaru: Sinđelić nudio crnogorskoj službi “nove dokaze” ako m… […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.