Svjedočila majka optuženog: Priznao ubistvo Miloša Vidakovića u Budvi

Svjedočila majka optuženog: Priznao ubistvo Miloša Vidakovića u Budvi

Na ročištu ponovljenog suđenja optuženima za ubistvo brata Luka Bojovića, Nikole, kao i likvidaciju Miloša Vidakovića u Budvi, svjedočila je majka okrivljenog Miloša Vojnovića, koji je sa tužilaštvom sklopio sporazum.

Podsjetimo, tokom prvog suđenja Vojnović je priznao izvršenje krivičnih djela i detaljno objasnio ulogu svakog optuženog. Na drugom ročištu majka Vojnovića, Smilja Šepanović, rekla je kako joj je sin govori o krivičnim djelima koje je počinio, pa i o ubistvu u Budvi.

– Moj sin je vezan za mene i sve mi je govorio, čak i krivična djela koja je počinio, možda ne odmah, ali kasnije bi mi ispričao. Priznao mi je i ubistvo u Budvi i rekla sam mu da ode u policiju i sve prizna i odsluži kaznu. Sve je to otišlo predaleko i plašila sam se da mi se sin jednog dana neće vratiti – rekla je Smilja Šćepanović, majka Miloša Vojinovića.

Ona je pred sudom govorila i o otmici izvesnog Katića, za koju je rekla da su u njoj učestvovali Miloš Delibašić i njen sin, nakon čega su joj platili da očisti kuću.

– Sin mi je rekao da izađem, a kada sam se vratila vidjela sam da se nešto desilo jer su čaršavi bili na prozorima. Miloš mi je poslije priznao otmicu, a ja sam bila ljuta što su ga doveli u kuću. Posle su mi dali 500 evra i rekli mi da očistim kuću i oribam kupatilo – rekla je Smilja Šćepanović.

Related posts

1 Comment

  1. Pero Bar

    Kakva tragicna porodica. Ovo je dno dna! Majka da mu cisti krv onih koje kidnapuju i muce. Veli , priznavao mi je krivicu, da je ubio? Pa kako si ga to vaspitala mucenice? Sram bilo i tebe i sina ti!

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *