Svečanost u Humskoj: Partizan nagradio trenera i igrače za ulazak u “klub 100”

0
Svečano je bilo u petak iza podneva u Humskoj 1. Trener Aleksandar Stanojević nagrađen je za veliki jubilej proslavljen na nedavnoj utakmici s Radnikom ulazak u Partizanov „Klub 100“.

 

Strateg Parnog valjka je iz ruku predsjednika Milorada Vučelića na poklon dobio plaketu i uramljen dres na čijoj poleđini piše broj 100, kako bi ilustrovao da je se popeo na osmo mesto liste najdugovečnijih trenera u istoriji crno-bijelih po broju utakmica na kojima je predvodio tim.

Stanojević je trenutno na „koti 102“, a zanimljivo da identičan broj susreta, samo odigranih imaju Lazar Marković i Aleksandar Miljković. Pored njih, plakete za ulazak  u “klub 100” dobili su Aleksandar Šćekić, Slobodan Urošević i Ivan Obradović.

-Po želji našeg šefa stručnog štaba, koji poštuje svetost igre i ne želi da utakmicu remeti bilo kakvim svečarskim prigodama, odlučili da na ovaj način odamo neku vrstu priznanja. U skoro osam decenija dugoj istoriji Partizana nema mnogo igrača i trenera koji su zabilježili ovaj broj utakmica, ja vam čestitam od srca, a znam da znate kakva je to čast. Želim vam da imate još mnogo utakmica i da zabilježite nove jubeleje- naglasio je Milorad Vučelić, prvi čovjek kluba iz Humske.

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.