Sve je isto samo njega nema: Spajić i Odović nagradili funkcijom još jednog kadra DPS režima

0

Marko Bulatović imenovan je juče na telefonskoj sjednici Vlade Crne Gore za vršioca dužnosti direktora Uprave za nekretnine.

Bulatovića je na tu funkciju predložio ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović.

Kako se navodi u saopštenju Vlade, Bulatović je imenovan za vršioca dužnosti direktora Uprave za nekretnine, do postavljenja direktora, a najduže do šest mjeseci.

Marko Bulatović je istaknuti kadar bivšeg režima. Bio je član SDP-a Ranka Krivokapića ali je nakon raskola u toj partiji odabrao stranu Ivana Brajovića i prešao u novoformirani SD. Radno iskustvo sa visokim obrazovanjem u trajanju od preko 15 godina stekao je čestim „seljakanjima“ kada je god trebalo odraditi neki veći posao za tadašnji režim.

Napominjemo da je Marko Bulatović bio na čelu Katastra u Tivtu, Budvi i Podgorici. Nakon izbora 30.8.2020. sklonjen je u Danilovgrad, do ove izvandredne prilike koja mu se ukazala i koju je iskoristio tako što će zasjesti u fotelju prvog čovjeka Uprave za nekretnine.

U saopštenju Vlade se navodi da je od 2021. do kraja 2023. godine obavljao funkcije na poslovima načelnik – rukovodilac Uprave za nekretnine i državnu imovinu u Područnoj jedinici Danilovgrad.

Trenutno obavlja funkciju ovlašćenog lica za koordinaciju rada u Upravi za nekretnine – Područna jedinica Podgorica.

Vlada Crne Gore je prihvatila navedeni prijedlog Odovića.

(Aloonline.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.