Sutjeska kažnjena sa 17.000 evra

0

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) kaznila je danas Sutjesku sa 17.000 evra.

– Fudbalskom klubu Sutjeska Meridianbet izrečena novčana kazna u iznosu od 3.500 evra zbog nereda koje je izazvala organizovana navijačka grupa „Vojvode“ na način što su unijeli, a zatim zapalili pirotehnička sredstva tokom utakmice 30. kola Meridianbet 1. CFL između FK Arsenal – FK Sutjeska Meridianbet. Nikšićani su kažnjeni novčano i sa 5.000 evra zbog vrijeđanja protivnčkih igrača i gledalaca na nacionalnoj i vjerskoj osnovi od strane navijačke grupe „Vojvode“ na utakmici 30. kola Meridianbet 1. CFL između FK Arsenal – FK Sutjeska Meridianbet – piše u saopštenju Disciplinske komisije FSCG.

Ali, to nije sve kada su u pitanju novčane kazne izrečene Sutjesci.

– Na sjednici Disciplinske komisije FK Sutjeska Meridianbet izrečena je i novčana kazna u iznosu od 4.000,00 evra zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane navijačke grupe „Vojvode“ na utakmici 31. kola Meridianbet 1. CFL protiv Jedinstvo France. Uz to, Sutjesci je izrečena i novčana kazna u iznosu od 4.500,00 evra zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane organizovane grupe „Vojvode“ na utakmici 32.kola Meridianbet 1.CFL odigrane između Budućnosti i Sutjeske Meridianbet – objavljeno je na sajtu FSCG.

Na kraju, Nikšćaani će biti bez pomoći navijača na četiri naredna meča na strani.

– Komisija je FK Sutjeska Meridianbet izrekla disciplinsku mjera zabrana prisustva organizovanih navijača na četiri utakmice kada seniorski tim FK Sutjeska Meridianbet gostuje, koja se izdržava na prvenstvenim i kup utakmicama kojima rukovodi FSCG – saopštili su iz FSCG.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.