Sulejman Ugljanin diže tenzije: MI6 pali Sandžak preko Mila Đukanovića!

2

Najnovije provokacije sandžačkog političara Sulejmana Ugljanina imaju za cilj destabilizaciju Srbije i regiona, a sve po nalogu britanske obavještajne službe MI6 koja djeluje iz Crne Gore, otkriva Borba.

Ugljanin je Stefana Nemanju danas nazvao zločincem, a za Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije je kazao da ima antibošnjačke, rušilačke namjere prema Bošnjacima i “jedan je od inspiratora genocida u Srebrenici”.

Na sve to nadovezuje se nedavna izjava predsjednika Bošnjačkog saveza Crne Gore (BSCG) u Njujorku, Esada Rastodera, koji je pozvao Bošnjake iz jugozapadne Srbije da taj region pripoje Crnoj Gori i ponudio punu podršku za, kako je naveo, ovaj projekat.

Kako je Borba već ekskluzivno pisala, sve ovo se radi po nalogu Britanaca.

Cilj agenata britanske službe je da destabilizuju Balkan, a naročito Srbiju, gdje nakon Kosova i Metohije planiraju da otvore još jedno žarište. Upravo je zbog toga i izabran Sulejman Ugljanin, inače politički partner Mila Đukanovića, koji već nekoliko dana, po instrukcijama pomenutih agenata, pali političke vatre u Sandžaku.

Za otvaranje problema Sandžaka, zainteresovan je i crnogorski režim, jer na sve načine žele da se što više frontova u Srbiji otvori, kako tamošnje rukovodstvo ne bi moglo da se bavi Crnom Gorom, tačnije, problemima srpskog naroda.

Podsjetimo da je aktualni predsjednik Vlade Republike Crne Gore Milo Đukanović 23. marta 2006. godine, u svojstvu predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore, sa predsjednikom Predsjedništva Bošnjačke stranke Rafetom Husovićem potpisao Sporazum, koji je prethodio pristanku Bošnjaka da na referendumu glasaju za osamostaljenje Crne Gore, u kome se u tački 4. Sandžak vidi kao prekogranična regija.

“Republika Sandžak je projekat MI6 a na ostvarenju tog plana intezivnu pomoć Ugljanin ima od zvanične Crne Gore, kaže naš izvor.

Crna Gora u frontu protiv Srbije: Agenti MI6 preko Đukanovića pale Sandžak!

2 Comments
  1. […] Sulejman Ugljanin diže tenzije: MI6 pali Sandžak preko Mila Đukanovića! […]

  2. Marko komentariše

    Glipost,nozorna,jedina iatina je u tekstu da se Srbija bavi nama i da zeli da svede cenogorce na 20%.srpaki avet to javno radi

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.