Suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića nastavlja se 5. februara

0

Sudija Specijalnog suda u Prištini Valjon Kurtaj zakazao je prvo saslušanje u ponovljenom suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića za 5. februar u 9.30 časova, potvrdio je za Kosovo Onlajn advokat Predrag Miljković.

“Danas sam od sudije Valjona Kurtaja dobio poziv za prvo saslušanje u predmetu ubistva Olivera Ivanovića, što znači da je sud prihvatio naš zahtjev. Ovo je prvo saslušanje na kome će se okrivljeni izjasniti o krivici”,  rekao je advokat Miljković, koji zastupa Nedeljka Spasojevića.

Ni poslije pune tri godine ubistvo Olivera Ivanovića nije rasvijetljeno, ubice i nalogodavci su još su nepoznati, a ono što se sa sigurnošću može reći je da od prvog trenutka ovaj slučaj prate mnogi skandali i nelogičnosti, prije svega kada se ima u vidu sudski proces, koji do sada nije dao bilo kakve rezultate.

Loša istraga od samog početka dovela je do toga da se na podizanje prve optužnice čeka gotovo dvije godine.

Nedugo zatim uslijedila je i druga, a od nedavno je na snazi treća, dopunjena optužnica, za koju advokati odbrane i čelnici Ivanovićeve Građanske inicijative tvrde da se gotovo uopšte ne razlikuje od prethodnih i da je, kao i prve dvije, podignuta bez pravnog utemeljenja i potrebnih dokaza.

(Telegraf)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.