Studenti beogradskog Pravnog fakulteta: Sramna kampanja protiv Srbije “opozicionih” i Milovih medija!

1

Sramna kampanja protiv Srbije dolazi iz nekih medijskih krugova iz Crne Gore! Vijesti pišu, a prenosi RTCG i CdM. Zajedno ujedinjeni u prezentovanju neistina, odnosno fabrikovane “istine”, ocijenio je Nemanja Vučković, u ime
Studentskog kluba Pravnog fakulteta Beograda.

”Kao što su lažno na suprotnim stranama, tako su iskreno ujedinjeni u anti-srpskoj kampanji, jer im je zasmetao porast simpatija građana Crne Gore prema Srbiji, koje su nastale zbog obezbeđenih zaliha hrane i brašna- a sama nestašica je izazvana virusom Korona.

Znaju oni odlično za privremenu zabranu izvoza medicinske opreme iz Srbije – tačnije respiratora, kao i to da je firma od koje su naručeni respiratori registrovana u Srbiji. Sama zabrana je spriječila ulazak respiratora u Crnu Goru, ali trenutnoj vlasti Mila Đukanovića riječ “zakon” ne znači ništa, kada su stasali uz riječ “šverc”. Moguće je takođe, da se govori o respiratorima koji su namijenjeni za druge potrebe, a ne za izvoz iz Srbije, i u tom slučaju ovo o čemu pišu “Vijesti” bila bi apsolutna neistina.

Znaju i to da im ne odgovara glasna pjesma koja se čula poslednjih meseci, a koja glasi “Crna Gora i Srbija, to je jedna familija” iz hiljade grla u obje države.

Pozivamo državu Srbiju da hitno obezbijedi medicinsku opremu potrebnu za građane Crne Gore, kao i da ustupi svoju imovinu- poput hotela u Bečićim, za građane Crne Gore. Pozivamo i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori da nastavi sa učestvovanjem u pomoći u trenutnoj situaciji epidemije izazvane virusom Korona.

Ne može mržnja koju siju neki medijski krugovi, koji su po potrebi i “vlast” i “opozicija” u Crnoj Gori, a koji imaju veliku moć, da unište ljubav između naroda Srbije i naroda Crne Gore. Vrijeme iskrene saradnje i bratske ljubavi tek dolazi.

1 Comment
  1. Vukica Korać komentariše

    Vijesti nijesu postupile profesionalno( pitati i drugu stranu), Čirgić morao znati za zabranu ali i SRB čas ne može ovo pa može ono i nema spora znali su da ih je naručila CG. Dakle nije pošteno niti moralno ali je zakonito.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.