Mladen Mikijelj

Stravične scene: Majka sa troje djece skočila u rijeku Bojanu zbog muža nasilnika, sinoć pronađeno tijelo malene djevojčice!

0

Albanska policija traga za ženom Almom A. koja je sa troje male djece skočila u rijeku Bojanu kako bi se spasila od muža nasilnika. Njihov nestanak prijavio je suprug i otac Ergis A. (31) 2. maja, a u subotu uveče je pronađeno tijelo najstarije ćerke (9) iz rijeke.

Utvrđeno je da je djevojčica izvršila samoubistvo. Policija je u subotu uhapsila Ergisa, koji je inače poznat policiji od ranije zbog krijumčarenje narkotika, za kojeg se vjeruje da je duže vrijeme fizički i psihički zlostavljao suprugu i njihovo troje djece.

Tijelo najstarije ćerke pronađeno je u subotu uveče oko 22 sata, jedan ribar je uočio u vodi i iznio na obalu. Navodno je lice djevojčice bilo prekriveno modricama, a policija strahuje da se Alma zajedno sa djecom bacila u vodu.

„Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i djeci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04. maja 2024, državljanin E. A. star 31 godinu (koji je ranije osuđivan za uzgoj opojnih droga), uhapšen je zbog krivičnog djela izazivanje samoubistva“, naveli su iz policije.

(Mondo)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.