Stradao u napadu Borilovića: Mitrović bi danas napunio 38 godina, oglasila se porodica

0

Milan Mitrović (37), jedna od žrtava ubice Vuka Borilovića (35), koji je u krvavom piru 12. avgusta 2022. na Cetinju ubio 10 ljudi, da je živ danas bi napunio 38 godina.

Njegova neutješna porodica putem čitulja čestitali mu je rođendan.

Podsjetimo, Mitrović je u cetinjsko naselje Medovina došao na zahtjev svog kuma Miloša Martinovića, koji ga je obavijestio da se kod njega u kući nešto čudno dešava i da ode kod njegove supruge Nataše, koja je bila u iznajmljenom stanu sa dvojicom sinova Mašanom i Markom.

Naime, porodica Martinović živela je kod Vuka Borilovića kao podstanari.

U krvavom piru, Borilović je kobnog dana ubio prvo Nataša i njenu djecu, a zatim i Mitrovića, koji je krenuo kod pohahnitalog ubicu

Sada je Milanova supruga objavila potresnu čitulju koju je potpisala zajedno sa ćerkicom.

– Voljeni naš, evo još jedan decembar je došao. Još jedan tvoj rođendan, bez tebe, živote naš. Umjesto da smo te večeras u ponoć poljubile nas dvije, da su ti ove slatke ručice zamazale tortu po licu, mi i danas sjedimo na hladnom pločniku i ljubimo tvoju vječnu kuću, kitimo je cvijećem, zalivamo suzama, a palimo svijeće mesto svjećica. Svaki naš decembar će biti tužan, jer ti nisi sa nama, ali znamo negdje da u rajskim vrtovima slaviš i da nas gledaš i paziš. Volimo te – stoji u čitulju.

Pored čitulje supruge i ćerke, nalazi se još jedna koju potpisuje Milanova sestra.

– Umjesto poklona, danas ti ruže nosim. Opet ćemo zajedno slaviti, ponosu moj, u nekoj nebeskoj kafani. Čekaj me do tada! Volim te – stoji u drugoj čitulji, prenosi „Kurir“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.