Stojković: Real i Barsa kiksaju, Zvezda i Radnički nikad!

Stojković: Real i Barsa kiksaju, Zvezda i Radnički nikad!

Golman Partizana Vladimir Stojković dao je intervju za Mondo u kome je otvorio dušu i ispalio pravi rafal prema srpskom fudbalu, najvećem rivalu – Crvenoj zvezdi, a naročito prema Radničkom iz Niša, koji je uspio da na polusezoni “razdvoji” vječite.

Stojković je istakao da je nevjerovatno da Partizan sa jednim porazom u prvenstvu, najmanje primljenih golova u takvoj situaciji, jer rivali imaju rezultate, kakve nemaju ni Real Madrid i Barselona.

– Partizan je ekipa koja ima jedan poraz u prvenstvu i primila je najmanje golova, a možda bismo u nekoj drugoj ligi primili još manje i sa ovim učinkom vjerovatno bili prvi. Mislim da čak ni Real Madrid i Barselona ne mogu da spoje šest-sedam utakmica, a da ne izgube bod. Vidjeli ste u Španiji, ali i ostalim ligama, koliko ima iznenađenja. Kod nas su ona nemoguća. Imamo dva tima u Superligi koji ne mogu po 40 utakmica da izgube. Jednostavno, nismo mi toliko slabi koliko su oni jaki. Šta da kažemo o takmičenju gdje su se dešavale stvari kao što su nevjerovatni autogolovi, penali? Mi ne možemo iz naše kože i teško je izboriti se.

– Poslije svega neko mi priča da nismo nešto. Saglasan sam da ima propusta i da moramo da se popravimo, ali uopšte nismo loši koliko su ostali “jaki” – ironično komentariše golman crno-belih.

– Da pitate sve igrače Partizana, ubijeđen sam da bi svi rekli da odmah počne nova sezona. Neka se završi ova, da se Zvezda i Radnički dogovore… Ne da se dogovore, već neka Radnički uzme Kup i neka počne sve ispočetka.

– Što bi rekao šef Bata – nemam šta više da kažem. Šta reći? To je stvarno fenomen. Za njih je španska liga, da igraju sa Realom i Barsom. Zaslužili su to. Preživjeli smo Obilić, preživjećemo i Radnički”, poručio je Stojković.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *