Stojković odabrao novi stručni štab reprezentacije

0

Novi selektor – novi saradnici. Po ustaljenoj praksi, kako ko sjedne na klupu reprezentacije Srbije, tako bira ljude od povjerenja, pa će i Dragan Stojkoviću predstojeći kvalifikacioni ciklus ući sa osobama čije stručne i ljudske kvalitete i te kako poznaje, sve u cilju smanjenja rizika pred očekivani let Orlova ka Mundijalu u Kataru.

Novi glavnokomandujući naše selekcije je odredio ko će mu biti najbliži saradnici u stručnom štabu. Prema informacijama Mozzart Sporta, u njemu će biti petorica novajlija u odnosu na period šefovanja Ljubiše Tumbakovića.

Prvi Piksijevi pomoćnici biće Bratislav Živković i Marko Perović, dok će trener golmana biće nekadašnji reprezentativni čuvar mreže iz perioda Savezne republike Jugoslavije Aleksandar Kocić.

O fizičkoj spremi igrača brinuće se  dugogodišnjim Piksijev saradnik, Japanac, Katšuhitoo Kinoši,

Takođe, jedna od ideja novog selektora je da uz reprezentaciju svo vrijeme bude Stevan Dika Stojanović, proslavljeni golman Crvene zvezde, kapiten šampionske generacije iz Barija. Nezvanično, kao sportski direktor reprezentacije. S tim što ta ideja čeka realizaciju.

(Mozzartsport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.