Stojković o nepozivanju Kolarova: Ako se ljuti, to je njegov problem

0

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o tome zašto na njegovom spisku nema Aleksandra Kolarova i Luke Milivojevića. Za jednog su vrata otvorena, ali mora da igra, drugi mu nije u viziji.

“Orlove” uskoro očekuje start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a protivnici u sedam dana biće Republika Irska, Portugalija i Azerbejdžan. Selektor Dragan Stojković Piksi je za Sportklub govorio o tome zbog čega se na njegovom spisku nisu našli bivši kapiten Aleksandar Kolarov i vezista Luka Milivojević.

– Što se Kolarova tiče, mislim da se on ne ljuti. I ne bi trebalo da se ljuti. Ako se ljuti, onda je to njegov problem, ne moj. Verujem da kad se budemo videli u Milanu da ćemo otići na večeru i lepo se družiti. Ništa nije lično, da se tu razumemo. Njegova forma, neigranje u Interu, godine, to su sve faktori koji su me doveli do toga da ga ne pozovem. Ali nisam rekao da ih više neću zvati. Svima su vrata otvorena. Ostavio sam to kao otvoreno pitanje. Ako mi sutra bude trebao Kolarov, zašto ga ne bih pozvao. Ali Milivojević je rekao da neće više da igra, to je njegova odluka. Šta ja mogu s tim – rekao je Stojković.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Olimpika iz Marseja i Nagoje je istakao da trenutno Luku Milivojevića ne vidi u svojim vizijama.

– Niko nije uticao na mene da donesem tu odluku. Ja sam sve njih stavio na papir, pogledao datume rođenja, poslednja učešća u njihovim timovima. Nema tu nikakvog revanšizma. Sa Kolarovom imam super odnos, sa Ljajićem takođe. Milivojevića ne poznajem lično. Imam lepo mišljenje o njemu. Mora se doći do toga da se pokaže neka druga vizija. Ja imam tu viziju. Te igrače trenutno ne vidim u toj viziji. Na sredini terena volim više kreativnosti. Volim kreaciju, volim ‘art’, umetnost na sredini. Milivojević nije taj tip igrača. Daleko od toga da on nema kvalitet i da nije profesionalac. Sigurno ne bi igrao u Kristal Palasu. Tamo je čak i kapiten. Ali vidim reprezentaciju u drugačijoj formaciji. O tome se radi- kazao je Stojković.

(Maxbetsport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.