Stoiljković: „Skale“ su televizijski festival, ovako nešto Crna Gora do sada nije vidjela

0

Govoreći za Radio Televiziju Herceg Novi predsjednik Upravnog odbora Adria-Jadran medijske grupe, Bratislav Stoiljković kazao je da je izuzetno zadovoljan postignutim rezultatima, naglašavajući da su „Skale“ prije svega televizijski festival i da je prioritet kako sve to izgled na malim ekranima.

„Kao što znate Skale su televizijski festival tako da ono kako to izgleda na malim ekranima nama je prioritetno. Dobijam informacije da imamo velike šerove svuda u regionu da narod to voli da gleda, tako da eto smatram da je bina na zadovoljavajućem nivou i da ovo Crna Gora do sada nije vidjela“, kazao je Stoiljković.

Odgovarajući na pitanje kakav je Herceg Novi domaćin, Stoiljković je rekao da ovaj grad mnogo voli, pa samiim tim ne može biti objektivan kada priča o „gradu od skalina“.

„Saradnja sa opštinom je dobra, saradnja sa RTCG dobra, saradnja sa našim prijateljima i partnerima Radiom S je dobra. Gledamo se na B92 u Srbiji, na BHTV,na Kanalu 5 u Makedoniji, tako da za sad baš onako kako treba da bude“, zaključio je Stoljković.

Pred nama je završna veče Festivala „Naše more, naše skale“. Nakon što izvođači nastupe sa 21 novom pjesmom, uslijediće koncerti „Magla benda“ i grupe „Hurricane“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.