Stefanović: Svoju političku budućnost ne vidim mimo Vučića

Stefanović: Svoju političku budućnost ne vidim mimo Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ne vidi svoju političku budućnost mimo sadašnjeg predsjednika države i SNS Aleksandra Vučića i dodao da ukoliko se Vučić povuče iz politike, da će i on učiniti isto.

“Ukoliko se on povuče, više neću biti ni na javnoj, ni na stranačkoj funkciji”, naveo je Stefanović u novogodišnjem intervjuu za “Novosti”.

Na taj način je i demantovao da u SNS postoje dvije struje, kao i da je on predvodnik jedne, kako tvrde pojedini predstavnici opozicije.

“Pripadnik sam jedne struje i to je struja Aleksandra Vučića. Uvijek je bila. Od devedesetih, pa naovamo. Uvijek sam je birao i kada je trebalo da se potvrdi, u teškim trenucima, potvrdio sam je. Svoju političku budućnost ne vidim mimo Vučića”, rekao je Stefanović.

Related posts

4 Comments

 1. Gavro

  Dražene jel se ti zajebavaš ili se dodvoravaš Neši Slini? Alo, Srbine, ako te AV plaća ne znači da treba Slinu da tretiraš kao autoritet

  Reply
   1. Gavro

    Pa udbaš proziva na ministra koji je otvorio vrata crnogorskim udbašima da rasture srpski DB?Ha ha ha Ajde, spremajte se za put u Berane da dočekate AVa, da spašavate MĐa Biće sendviča

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *