Stathis donirao Crnoj Gori 10.000 vakcina protiv kovida

1

Vlasnik Adriatic propertisa i Universal Capital Banke Petros Stathis ponudio je donaciju 10.000 vakcina za borbu protiv Covid19 Crnoj Gori, saopšteno je večeras iz kabineta predsjednika Crne Gore.

Kako se ističe, predsjednik Milo Đukanović nastavio je da kontinuiranom saradnjom sa uvaženim međunarodnim partnerima pomaže u objezbjeđivanju potrebnih ljekova, medicinske i zaštitne opreme u cilju uspješnog suzbijanja epidemije koronavirusa u Crnoj Gori.

“Tako je, ovoga puta, zahvaljujući dobročinstvu Petrosa Stathisa-vlasnika kompanije Adriatic propertis i Universal Capital banke, koje uspješno posluju u Crnoj Gori, obezbijeđena donacija od 10.000 vakcina za borbu protiv COVID-19, koje u roku od nekoliko dana mogu biti na raspolaganju zdravstvenom sistemu Crne Gore”, navode u Đukanovićevom kabinetu.

Riječ je o vakcini državne kineske kompanije Sinopharm, koja je zvanično odobrena i već se koristi u više država svijeta.

Đukanović je zahvalio Stahisu na izuzetno odgovornom odnosu prema Crnoj Gori i zdravlju građana i ukazao na važnost održavanja kvalitetnih partnerskih i prijateljskih odnosa sa kompanijama i pojedincima u Crnoj Gori i inostranstvu.

1 Comment
  1. Vragolanka komentariše

    Ovako se radi, a ne kao nesposobno Ministarstvo zdravlja

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.