Stara ljubav zaborava nema: Ministarka u novoj vladi podržala bivšu iz redova DPS-a (FOTO)

38

Nova vlast nikako da raskrsti sa bivšom, predvođenom DPS-om, u brojnim oblastima.

Da su spone sa poraženim režimom 30. avgusta toliko čvrste, uvjeravamo se svakog dana (ne)činjenjem pojedinih predstavnika Vlade . U tom principijelnom nastavku stare politike dosada su se najviše isticali Ministri unutrašnjih i spoljnih poslova Đorđe Radulović i Sergej Sekulović.

Tog principa se još eksplicitnije 18. januara na svom Tviter profilu “držala” i ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić. Ona je srdačno i snažno  podržala izjavu bivše ministarke nauke Sanje Damjanović koja je izjavila na svom profilu da  “Crna Gora ima fantastične ljude i potencijal-pokažimo ga vidljivim”, aludirajući njome da nova vlast, čiji je Srzentić reprezent, na odlučujućim pozicijama u javnoj službi ne postavlja kvalitetan kadar. 

Možemo li sada očekivati da će ministarka Srzentić od srca podržati i današnji izbor Sanje Damjanović za nosioca l iste koalicije “Evropski tim za Nikšić – Zajedno mijenjamo grad nabolje”, okupljenje oko Demokratske partije socijalista za lokalne izbore u Nikšiću.

 

 

 

 

 

38 Comments
 1. Bokelj komentariše

  Ovome ne treba komentar. Umjesto gospođe Ministarke podršku je slobodno mogao da pošalje i gospodin prvi Ministar. Već trideset godina glasam protiv vlasti, nekada jedinstvenog DPS-a, a kasnije protiv kriminogenog DPS-a. Glasajući protiv DPS-a glasao sam za ove i za one iz opozicije. Pobjedom opozicije u Herceg Novom 1999. godine uvjerio sam se da je razlika između DPS vlasti i ovih drugih u imenu tj. ona narodna sjaše Kurta da uzjaše Murta. Ova pobjeda opozicije 30-tog avgusta prošle godine je velika novina čak i za mene tj. sjaše Kurta da uzjašu dvije Kurte. Dakle nema te vjere i nema te crkve koja me više može ubijediti da glasam za nekoga da bi glasao protiv nekoga. Sramota me je gdje živim i sa kim živim.

  62
  5
  1. Ivi komentariše

   Sedi prevarant

   27
   4
 2. Marko komentariše

  Koje bolesne izjave,pa vi nijeste kormalni.
  Politika prema partiji je jedno,ppdrska pojedincu,dobrom covjeku i intelektuacu je drugo. Bestidno zaosta,dptakli ste dno kace.

  28
  61
  1. Ivi komentariše

   Marko, to je presedan. Da iz vlade podržava čovjeka sa druge liste. To nije privatno Marko. Ona je javna ličnost i ministar! Sebe je izbacila iz igre.

   57
   5
   1. Vanja komentariše

    Izvini se Kucima zbog izjave da su Albanci. Branim te i podržavam komentare. Ocekuje mnogo njih to iako mislis da ne. Budi vaspitanko ,

    8
    8
    1. Ivi komentariše

     Šta da se izvinjavam. Novokuči su od Drekala, a Drekale je šiptar. Donijela ga trudna majka iz albanskog plemena. Starokuči nijesu od Drekala. Pročitaj knjigu istorija Kuča koju je prvi napisao djed Petra IVANOVIĆA. Šiptar ovi od Drekala. Šta ću ja kad Kuči tako kažu!

     11
     7
     1. LipaLipa komentariše

      … Ivi, Ivi, ostavi se istotije, … nije to zatebe, … nije tada bilo nesto,, mnogo,scipetara, … pose oni dopeljali, arapi, (samo ih pogledaj), … da je tako kao sto pises, … moji daleki rodaci Ljesnjani bili bi scipetari, … posto su se vratili iz Lijes, … sto se i vidi iz imena, … pola Arbanije, Srbi, prevjereni, … no “isplivace to brzo, … samo koristi oci, bi ce dovoljno, … aj zdravo, …

      4
      2
    2. Vanja komentariše

     Hvala braco . To nam je sto smo najmasovniji na Litijama bili, to nam je sto nikad dps kod nas samo dobio nije. To nam je sto je ogromna većina bila na referendumu za NE, sto decenijama vladamo,Smo,SNS,sad DF. Hvala

     11
     5
     1. Vanja komentariše

      Htio rec glasamo SNP,pa SNS pa sad DF vecinom. Hvala

      10
      4
     2. Ivi komentariše

      Ma nemoj nam reći. Najjači su Drpsingeri iz Kuča. Nemoj da ti ih nabrajam, da ti ne pozli.

      7
      1
     3. Beranac komentariše

      Alo ti bolje nemoj o tebi i odakle si! I kolko je tamo drps. Zato cuti

      3
      2
   2. Ivi komentariše

    Ovo nije moj komentar . Ja se ne mesam, nisam ga bihrala-o

    2
    2
    1. Obilića poljana komentariše

     Stvarno ovo Srzentićkoj nije trebalo. Izuzev ako nije mogla da sakrije ljubav prema dpsu, što je moguće.

     8
     1
   3. Skener komentariše

    ONA TO NEZNA.PROBUDI SE KRIVOKAPIĆU I ABAZOVIĆU.

  2. LipaLipa komentariše

   … ponovicu moj post na milanov(Bred) tvit… Milane sad si opet Bred, … ovo mi vise lici na zensku solidarnost, … zena je podrzala, zenu, bravo,… Tamara (nije ona tebi Tacka) nije politicar, vec ekspert, … koji je sada, sticajem okolnosti, apostol, … uzmi to u obzir Brede, “molim” te. … oni, apostoli, sluze sve ljude, … ne kao ti prvo Vucka, pa redom, … za nas gradjane, ne osta nista, … u pamet se Brede, nas narod vise cijeni dame, … aj’ zdravo, …
   2

   2
   11
  3. sanya261 komentariše

   Sramno!

   5
   1
 3. Goran komentariše

  Jel ovo ? Ovo je malo rec sprdnja , Tamara zvana ,” ja sam cvetak zanovetak” selfi ministarka. Sto je ovo hahaha, raspad totalni. Gledajte , kriv al bukvalno kriv je onaj ko je ne predložio vec prihvatio Krivokapica! Al mu niko ne smije rec! Jos je izjavio da je upozoravan za njega. Nesto definitivno smrdi, nista politicarima vjerovati. Samo interesi svoja guzica familija, skolovanje u inostranstvu i $$$$$ neki dogovor postoji, svaki dan saopstenja ,rokovi stvari sve gore. Na zalost ako se pod hitno vlada od strane koalicije koju smo glasali , bukvalno ne cijeni obaranjem ,jer gori su od dps, i dalje hapse i deportuju Srbe, nece bas rezultat u NK bit dobar. Moja opcija ostaje DF al samo izjavama a nikakvim pritiskom, se nista ne postize da se ispostuje narod. Ne znam..ako nesto bar 18 se ne realizuje definitivno koncept koncerna , ulazi u prvi plan. Energija s Litija je samo sjecanje. Nema prozivke. Vi ste postavili mandatara on ministre bar4 iz dps, ciji je grijeh. Tesko mi je ovo da priznam al nesto nije kako treba,nikad nije ni bilo. Sad imate sansu, propustite li nece je bit vise. Suvise je mocan protivnik ima 20 il’ 40% . Vi opet ih podcjenjujete. Daj Boze da grijesima u procjeni, al jako slaba uloga u vlasti,neprimjetna za Srbe.

  31
  5
 4. Ivi komentariše

  Crna Gora nema kadar. Ovo su naklapanja. Siti smo njenog cvijeća i kako voli da čita knjige.

  32
  5
  1. Ivi komentariše

   Ovo je bluka sto se radi. Nema RNA GOA kadal

   17
   2
 5. Jovan komentariše

  Ovo je sramota!

  25
  2
 6. Pobjeda ZBNK komentariše

  Odmah nocas DF da se ogradi od Vlade ovo je postalo sprdanje s nama iz dana u dan sve vece. # MEDOJESVENAVRIJEMEUKAZIVAO. # SADJEMOZDAKASNO!!! Dat je kiseonik i infuzija protivniku u nokdaunu. Sad…da se uzdamo u cast Niksicana. Ova maldusnost do sad i pucnji u prazno su doveli do kolapsa. Znamo mi, al aj ubijedite populaciju preko 55g sto su sorosoidi i koncern vijesti i sateliti, kao i da Zdravko nije prevara. Mladi znaju , ove ubjedjivat. Od kuce do kuce. Mora se dobit. I izvrsit pritisak na ovog prevaranta i ultimatum postaviti. Dosta vise bre! Pa ovo je gore od dps-a ,tad smo bili jedno u Litijama, slozni, sad..akcija na reakciju . Tik,tak,tik tak, al za nas Srbe ne reaguje li se drsko i muski!

  23
  2
 7. Borac za pravdu komentariše

  Jesmo li za ove promjene glasali? Nije izabrana da bi zastupala stavove DPS-a koji je uništio ovu zemlju. Nema nimalo poštovanja prema ljudima koji su izglasali promjene 30. avgusta. Živo me zanima šta će uraditi premijer po ovom pitanju, on ju je tu postavio

  32
  2
 8. MatijaF komentariše

  Koliko se sjećam, u prošlom sazivu vlade nije sjedio apsolutno nijedan čovjek iz opozicije. Sad, ne da sjedi, nego otvoreno podržava ono protiv čega je većinska Crna Gora glasala na parlamentarnim izborima. Ne znam da li je gori ovaj njen potez ili potez vlade koja joj je dodijelila funkciju ministarke. Sramno!

  32
  2
 9. Milić komentariše

  Eto zašto je Krivokapić govorio da nema revanšizma. Ovo je dokaz. U Vladi ima više onih koji su DPS, nego trenutna vlast. Sramota! Pa i sam Krivokapić je do avgusta bio glasač DPS-a.

  28
  1. Crni Guja komentariše

   Briga me sto cita i sto lajkuje no nela radi nesto postavila je Vukovicku junior Nisavicku na celo Uprave za kadrove e nece posla niko nac od njih a po dubini postavljaju kadrove ovim tempom cemo docekat izbore iduce sa dpsovcima na istim mjestima.

   20
 10. Morfijuss komentariše

  Ovo je strašno… Znači sve što je DF govorio je u pravu. Pola vlade je bivši DPS kadar.

  25
  1
  1. Ksilofon komentariše

   #medojesveupravu 😀

   7
   1
 11. Mare komentariše

  Krivokapić je napravio kardinalne greške u kadriranju, sad dal’ namjerno, dal’ slučjno vekilo je pitanje. Malo je reći da je narod vrlo razočaran…

  27
  1
  1. Raul komentariše

   Vrlo zlonamjerno, budi siguran i nemaju dileme u to!!! Prevara naroda nevidjena bar na ex YU prostorims

   19
   1
 12. Ivi komentariše

  Kuci su NASA braca Srbi i u volji i nevolji. Da ja to napisah ne bi na Borbi znajuci da vredjam time i urednika koji mi nikad nije obrisao komentar.

  6
  2
 13. milan komentariše

  objavite ljubav radulovic(pzp)- cerovic (dps)… direktorica kbc-a (pzp) postavila za pomocnika kadar dps-a, ili ne smijete ovo da objavite, da se medeni ne ljuti. licemjerno!

  5
  1
 14. Milica komentariše

  A ovo ne moze vise ovako, dosta je bilo podrzavanja sa dps-om, nova vlada je izglasana da rusi dps!

  10
  1
 15. Marko komentariše

  Sramota!

  7
  1
 16. Lorena komentariše

  Sramno da se ovo desava..

  6
  1
 17. Mitar komentariše

  Srzenticka otkriva da je kadar dpsa. Ovaj narod nije glasao za dps, vec za promjene.

 18. sha komentariše

  samo cu rec ovo je sprdnja sto nam rade. toliko

 19. Ivi komentariše

  Ne mogu da spavam od ove bre nepravde i slamote sta nam pop i podoljub uradise. Vraćam se svojim korenima. Ovo je ponizenje . Moracu 2 po 10 mg dapopijem. A i shramota me iskreno sto je neko u moje ime lajao o mojim dragim Kucima. Nisam sva svoja od premijera izvinite ljudi.

 20. Dušan Pavlović komentariše

  Krivokapić malo više da ceni volju naroda i snažnije podrži isti taj narod a ne kao da je pobjegao u mišju rupu i čeka da se ostali krvavo izbore za pobjedu u Nikšiću. Nismo je prihvatili kao promjenu na bolje da bi zastupala stavove DPS-a koji je uništio ovu zemlju. Dajte bre malo poštovanja prema ljudima koji su izglasali promjene 30. avgusta. Usresredite se jer je 30. avgust bio dobijena bitka a rat još uvjek traje i u njemu nema mesta za izdajnike…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.