Stanojević: Vojvodina je pravi rival da vidimo kakva nam je trenutna snaga

0

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je Vojvodina pravi rival da njegova ekipa vidi kakva joj je trenutna snaga.  Crno-bijeli  dočekuju sjutra ekipu Novosađane u utakmici 25. kola Super lige Srbije.
Stanojević je podsjetio na ne baš impresivne rezultate parnog valjka protiv novosadskog kluba u poslednje vrijeme.

-Prema svakoj ekipi imamo poštovanje, prema Vojvodini posebno jer su nas pobjeđivali u kontinuitetu. Mi to moramo da poštujemo i tako se spremamo za utakmicu. Treći su na tabeli. Vojvodina je pravi rival da vidimo kako izgledamo i kakva nam je trenutna snaga- rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za novinare.

Govoreći o timu Vojvodine, Stanojević je rakao da je reč o takmičarskoj ekipi koja ima dosta dobrih individualaca koji mogu sami da riješe utakmicu.

-Snažni su, fizički dominantni, mislim da je to njihov najveći kvalitet- rekao je on.

Stanojević je, govoreći o treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću, rekao da je on “temperamentan stručnjak koji sam po sebi nosi dodatnu energiju”.

-U normalnim smo odnosima. Poznajemo se dugo. Kod njega najviše cijenim što je posle Zvezde nastavio da radi u srpskom fudbalu, to je mnogo teško. Ne znam ko bi nas trenera koji smo vodili Partizan ili Zvezdu to mogao… On je to radio i u svakom klubu je pravio određene rezultate što je za veliki respekt. To je po meni njegov najveći kvalitet. Svaka mu čast na tome- rekao je Stanojević.

Lalatović: Krivo mi je što neće biti 10.000 grobara, volim kada me vrijeđaju

Meč u Humskoj biće odigran pred praznim tribinama, tako da nećemo vidjeti treću dimenziju susreta beogradskih crno-belih i novosadske Vojvodine. Navikli smo već na verbalne ratove između Nenada Lalatovića i Grobara.

-Krivo mi je što neće biti barem 10.000 hiljada ljudi. Volim da igram pred njihovom publikom, iako oni mene vrijeđaju, meni to ne smeta. Jer utakmica dobije na žaru, na borbi. Ja živim za takve utakmice, volim, inspirišu me, izvlače iz mene maksimum- kazao je strateg Vojvodine Nenad Lalatović.

 

 

 

Crno-beli su drugi na tabeli sa 59 bodova, dok je novosadski tim treći sa devet bodova manje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.