Stanojević: Statistika mi ništa ne znači, ako nismo prvi

0

-Statistika je varljiva. Ona mi znači samo kad smo prvi na tabeli. Tad ima značaj za Partizan. Kad nismo prvi ne znači ništa. Sad je izuzetno važno da Partizan prezentuje fudbal kakav prezentuje. da pobjeđuje u kontinuitetu, postiže dosta golova… To me ispunjava. Statistiku ćemo da gledamo kad budemo prvi i, možda, za deset godina- kazao je Aleksandar Stanojević.

Poželio je šef stručnog štaba osvježenja pred kraj letnjeg prelaznog roka i dobio je šestoricu novajlija. Zahtijevao je nove ugovore za Aleksandra Šćekića, Sašu Zdjelara i Bojana Ostojića i to je pretočeno u djelo. Sledeća ideja šefa stručnog štaba Partizana je novi napadač, a generalni direktor će pokušati narednih sedmica da osigura njegov potpis.

Štaviše, Stanojević uverava da nije precizirao samo profil centarfora, već i konkretno ime, s tim što još ne otkriva o kome je riječ, ali se nada da će na početku narednog pripremnog perioda proširiti ofanzivni potencijal ekipe.

Najpre u vidu kupovine Filipa Holendera od Lugana po cijeni od 450.000 evra, potom i angažmana još jednog špica.

-Jasno smo stavili do znanja da želimo da otkupimo Holendera. Osim toga, tačno znamo koga hoćemo i želimo na ljeto. Već smo definisali kog napadača, razgovaraćemo i sa članovima skaut službe, da i ona potvrdi. Očekujemo da tog napadača završimo u junu. Možda i ranije, ako je moguće- precizirao je Stanojević.

Suspendovana četiri omladinca

Šef stručnog štaba je suspendovao i  udaljio od prvog tima zbog nezalaganja na kontrolnom susretu sa Prvom iskrom iz Bariča Denisa Stojkovića, Nikolu Štulića, Nikolu Terzića i Nikolu Čolića.

-To su tekuće, normalne stvari. Definisali smo način funkcionisanja, postavili sistem vrijednosti koji se mora poštovati. Svi znaju šta to znači. Nema ničeg senzacionalnog. Znate kakva je čast nositi dres Paritzana. Za ovaj klub morate da igrate sa posebnom emocijom. To su pravila- jasan je Stanojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.