Stanojević: Prioritet štoper, ofanzivni centralni vezni i lijevi bek

0

Partizan je započeo pripreme za onu sezonu sa novim (starim) trenerom. Aleksandar Stanojević je na prozivci imao na raspolaganju 31 igrača.

Nekoliko stranih fudbalera poput Zahida, Natha, Severine i Kalulua nisu još stigli, ali je Stanojević imao i pojačanje u vidu mladih igrača iz omladinskog pogona. Trener crno-bijelih je dao uvodnu riječ na početku i šta očekuje od priprema:

Radićemo ovdje par dana, želim da vidim neke mlade igrače. U odmaklim smo pregovorima sa nekim igračima, ali sačekaćemo. Želim da se što više upoznam sa igračima, da shvate moj način rada i šta želim od njih”.

Na prvom treningu pojavilo se preko 30 igrača, a da li će se spisak za Sloveniju skratiti, Stanojević kaže:

Ja bih sačekao sa tim. Neki klubovi žele naše mlade igrače na pozajmicama, ja bih volio da ih vidim što više na pripremama”.

Zacrtani ciljevi u prelaznom roku već postoje, a realizacija pojedinih igrača je blizu:

Prioritet je definitivno štoper, ofanzivni centralni vezni, na lijevom beku imamo samo Antića, tako da su to prioritetna pojačanja. Vidjećemo i u zavisnosti od odlazaka”.

Rivali na pripremama u Sloveniji su poznati, a trener Partizana je zadovoljan kvalitetom protivnika:

Prezadovoljan sam rivalima na pripremama. Utakmice su kvaliteta Lige šampiona”.

Ostalo je četiri nedelje do prve zvanične utakmice u sezoni, budimo realni, malo vremena za pripremu, slaže se i Aleksandar Stanojević:

Odavno nisam imao manje vremena za pripreme. Već danas krećemo sa nekim stvarima, žurimo”.

Stanojević još uvijek nije individualno razgovarao sa igračima, to će uraditi sjutra:

Sjutra ćemo imati prvi sastanak taktičke prirode i video analize, tako da ću im individualno i grupno reći šta očekujem od svakog”.

Kakav ćemo Partizan gledati naredne sezone, trener crno-bijelih ima viziju:

Partizan uvijek mora da igra na rezultat, ali nije dovoljno da samo pobjeđuješ. Očekujem agresivan Partizan sa dosta intenziteta. Radićemo i na odbrani, ali prvo da dovedemo pojačanja na tim pozicijama. Lakše mi je da napravim odbranu nego napad. U napadu je potrebna sinhronizacija”.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.