Stanojević: Ovog puta idem do kraja!

0

Novi trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas da je odlučio da se vrati u klub iz Humske zato što želi da završi započeti posao.

Stanojević je danas zvanično predstavljen kao novi trener fudbalera Partizana.

On je sa crno-bijelima potpisao trogodišnji ugovor.

– Svakoga zanima razlog zašto sam se vratio. Prva stvar je što nisam završio započeti posao, otišao sam u jednom trenutku gdje po mojoj procjeni mislim da sam pogriješio. Žao mi je što sam otišao. Imam izazov da posao završim – rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Dodao je Stanojević da će biti pojačanja.

– Druga stvar, naravno, kao svaki trener imam svoju ambiciju, izazov i ovo je jedan veliki izazov za mene, kada vas zove Partizan, morate da razmislite. Nisam imao predstavu da ću se vratiti. Prije nekoliko dana smo prvi put stupili u kontakt, generalno ni na kraj pameti nije bilo da ću se vratit. Kada vas Partizan zove, morate da razmišljate o tome, izazov broj jedan. Druga stvar je to da u razgovorima postoje uvjeravanja da ćemo biti pojačani u svim strukturama kluba i igračkom i rukovodećim, što je važno, da budemo na svim nivoima – dodao je novi trener Partizana.

On je podsjetio da je ugovor sa klubom iz Humske potpisao na tri godine.

– Srećan sam, zato sam potpisao na tri godine, ne kao ranije, jer mislim da je potrebno vijreme da se neke stvari urade. Ovog puta idem do kraja. Idem do kraja, svi zajedno, nadam se sa što više navijača – rekao je Stanojević.

Partizan je akutelnu sezonu završio na drugom mestu, i očekuju ih kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.